Find indre balance med healing i Ringe

Healing kan være din vej frem. Livet i den moderne verden kan ofte føles som en hvirvelvind af deadlines, forpligtelser og konstant støj. I en travl hverdag kan det være en udfordring at finde tid til sig selv og opnå en følelse af indre ro. Mange af os drømmer om forandring, om at bryde fri af de mentale lænker og energiblokeringer, der holder os tilbage. Men hvordan?

Hos Divine Glowing hjælper jeg dig via spirituel healing med få tilført energi til de områder i krop, sind og sjæl, hvor der er ubalance. Jeg har hjulpet mange klienter både fra nær og fjern, her kan blandt andet nævnes Odense, Nyborg, Faaborg og Svendborg. Ring i dag og hør hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontakt mig

1:1 30 min. Spirituel healing online/fysisk 450 kr.

klinikken

Hvad er healing?

Spirituel healing er en holistisk praksis, der bygger på idéen om, at livsenergi flyder gennem forskellige kanaler i din krop. Dette koncept fokuserer på at genskabe harmoni i dit energifelt, også kaldet aura, for at fremme fysisk og mental velvære.

Sådan foregår healing hos Divine Glowing

Når du kommer til en konsultation med spirituel healing hos mig, vil du opleve at jeg arbejder roligt, nærværende, direkte og effektivt. Jeg tilbyder både fysisk healing eller fjernhealing, hvor vi mødes online til videokonsultation.

Du vil ikke blive mødt af en traditionel klinik, men i stedet et frirum hvor du kan føle dig tryg og komfortabel. Ønsker du det, kan vi også gå ud i min have, som fungerer som en kraftfuld energiportal, der giver en enestående og nærværende oplevelse.

Først og fremmest får du valget mellem at sidde på en stol eller ligge på en briks, afhængig af, hvad du finder mest behageligt. Derefter begynder selve healingen, hvor jeg stiller mig til rådighed for at kanalisere helbredende energier til dig. Det sker med fokus på de fysiske og mentale udfordringer, du må have.

blomster

Efter healing

Efter behandlingen kan du opleve at kroppen reagerer mentalt og fysisk på det arbejde, vi har udført. For at opnå det bedste resultat anbefaler jeg, at du får mindst tre behandlinger med 14 dages mellemrum. Se mine tilbud her.

Healing - måske den bedste gave til dig selv

Ønsker du at skabe varige positive fysiske og mentale forandringer i dit liv? Som healer hjælper jeg dig med at skabe balance i din krop, sind og sjæl. Kontakt mig i dag, og start rejsen mod et mere afbalanceret liv. Du kan kontakte mig på telefon 26709880 eller sende en mail til mr@stylesbyrosenlund.dk. Du har også mulighed for at skrive dit navn og telefonnummer i formularen nederst på siden, så ringer jeg dig op.

Pris På Flere Sessioner

1:1 TILBUD 3 x 30 min. Spirituel healing (størst udbytte) 999 kr.