Spirituel coach - din vej til udvikling og livsglæde

Skal vi tage første skridt sammen på din rejse mod spirituel udvikling og fornyet livsglæde? Længes du efter at genopdage din indre ild og vælge en sti, der er tro mod dit sande jeg? Fra bevidstgørelse af dine skjulte ressourcer til opdagelse af din indre visdom.

Hos Divine Glowing i Ringe tilbyder jeg spirituel coaching, hvor du får en unik oplevelse og transformation, og jeg er her for at guide dig igennem det hele. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for spiritualitet, tilbyder jeg 1:1 sessioner og gruppeforløb, der er tilpasset dine behov. Ring og få en snak i dag om hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg har hjulpet flere klienter i Ringe, Nyborg, Svendborg, Faaborg og Odense.

Kontakt mig1 Spirituel coaching session (60 min.)

Opnå en ny bevidsthed og få brugbare indsigter og handlekraft til din udfordring

Bliv guidet til bevidstgørelse af din egen indre styrke og modtag hjælp til at forløse indre blokeringer og begrænsninger i dit mindset. Jeg støtter og hjælper dig med at skabe nye positive veje som kan rykke dig mentalt og fysisk ud af den udfordring du står i lige nu.
Jeg arbejder intuitivt ud fra en spirituel og kognetiv tilgang.

750 kr.

Klinikken

Skab balance i dit liv med spirituel coaching

Som din personlige coach, er min mission at hjælpe dig med at finde en indre ro, så du trygt kan forfølge dine livsdrømme og mål. Når du har solidt nærvær og tillid til dig selv, bliver det lettere at navigere gennem livets udfordringer. Jeg bistår dig i at fjerne gamle begrænsninger og forvandle tidligere negativ bagage til brændstof for din fremtid.

Ved hjælp af en kombination af mindfulness og spirituelle praksisser vil vi dykke ned i din aura og derved afdække de indre behov og værdier. Denne forståelse vil hjælpe dig med at træffe hjerte-baserede beslutninger, som er i overensstemmelse med din sande natur.

Jeg tilbyder også healing og clairvoyance - kontakt mig for at høre mere. 

Lad mig følge dig

Er du klar til at tage springet, så er jeg her som din spirituelle coach, for at følge dig på din vej. Med min unikke og nærværende tilgang er jeg den ideelle partner på din rejse mod et mere meningsfuldt og glædesfyldt liv.

Er du interesseret i at lære mere, så ring i dag og få en snak om, hvordan jeg bedst hjælper dig. Du kan kontakte mig på telefon 26709880 eller sende en mail på mr@stylesbyrosenlund.dk.

Du er også velkommen til at udfylde min kontaktformular nederst på siden, så ringer jeg tilbage til dig.  

Book et forløb på 6 x spirituel coaching sessioner a´60 min.

Skal vi følges ad videre? - Få fuldt udbytte ud af den støtte, guidning og healing som bliver sat igang, med et personligt forløb med mig!

Vi går endnu et lag dybere. Jeg hjælper dig med at bevidstgøre og mærke dine skjulte ressourcer og din egen power til at løse din udfordring! Lige præcis der hvor du har brug for at blive støttet. Vi åbner adgangen til din egen visdom og du får hjælp til slippe negative tanker og forløse blokeringer som ikke gavner dig.

- Få mest udbytte ud af din personlige transformation, ved at holde dit fokus og energi på at opnå en positiv forandring, og blive støttet og healet over længere tid, derved opnår du en fornyet bevidsthed som bliver en ny integreret del af dig. 

 + jeg støtter dig yderligere, med extra intuitive redskaber og englekort trækning til dig undervejs, fra den spirituelle verden. 

Vi mødes fysisk el. online 1 x hver 14 dag.

Få klarhed og et fornyet perspektiv på den udfordring du står i lige nu

3900 kr.