Forløb fyldt med nærvær, ro, mindfulness , nydelse, samhørighed, åbne hjerter og intuitive magiske oplevelser.

Mærk dine drømme, dine sande værdier,  styrk din indre glød, forkæl dine sanser. Og opdag nye sider af dig selv. Som vil løfte dig i hverdagen og skabe en fornyet glæde på dit livs eventyr.

3 mdr. forløb for dig som er klar til at "skabe bølger, der rykker dig mentalt og fysisk". Og "flytte de bjerge, som står i vejen for dig"

Kom med på en magisk skov tur.  - Glæd dig til en gåtur for krop, sind og ånd. -en unik oplevelse og læring i at give og modtage!

Oplev skoven og træernes hellige sprog. Slip stress og bekymring og opnå en tilstand af at være groundet I dit fundament. Lær at genfinde balancen i at give og tage. En vigtig ressource, i dit liv og I din hverdag. Turen foregår på Fyn.

Læs mere her

Få klarhed og et fornyet perspektiv på den udfordring du står i lige nu!

Jeg tilbyder individuelle personligt tilrettelagte forløb. Med fysiske/ online  coachende samtaler. Spirituel healing og øvelser. Og clairvoyante svar 

Jeg arbejder roligt, nærværende, kærligt, direkte og effektivt. I hyggelige og trygge omgivelser, fysisk i min klinik og min dejlig have. Eller vi mødes online med video på. 

Første session a´ 60 min.

- Opnå en ny bevidsthed og få brugbare indsigter og handlekraft til din udfordring, her og nu! -  Beslut her efter  hvor villig og klar du er til investere i dig selv! Til et  videre forløb hos mig og følge op på dine nye resultater.

Når du har brug for fornyet selvindsigt og hjælp til at fortage nye positive forandringer i dit liv lige nu. Mærke dine skjulte ressourcer og din egen power til at løse din udfordring!

750 kr.
(650 kr.*)

3 sessioner a´60 min.

2100 kr. 
(spar 150,-)

6 sessioner a´60 min.

Få mest udbytte ud af din personlige forvandling.  Inkl. mindfulness øvelser, og extra guidning og hjælp til din personlige rejse med englekort og intuitive budskaber. bonus - 1x spirituel karmisk  healing. Til at støtte dit eget energiarbejde med dig selv. og rydde gamle blokeringer af vejen.  Ideelt at mødes med 2 ugers mellemrum. Foregår online el. fysisk i min klinik inde el. ude.   

(Beløbet kan betales i 2 rater)

3900 kr.
(spar 600,-)

*For nye klienter